Campingplass

Vi har ca. 150 oppstillingsplasser for telt / campingvogner / bobiler med strøm, hvorav ca. 50 plasser for korttidscamping. NB! Ingen forhåndsbestilling av dagsplasser.
Campingplass

Campingplass Kristiansand

Ser du etter en campingplass i Kristiansand? På Åros Feriesenter har vi ca. 150 oppstillingsplasser for telt / campingvogner / bobiler med strøm, hvorav flesteparten er belagt med faste sesongvogner. Vi tar også imot korttids «dropp in» gjester, men plassene som da tilbys er provisoriske og av svært varierende standard. Det lønner seg å komme tidlig på formiddagen, da det ofte blir fullt på de provisoriske plassene. Det er også mulig å ringe på tlf. 38166411 når dere er på vei, for å høre om ledig kapasitet. Det er kun ca. 15 min med bil til Kristiansand Dyrepark fra oss. Kort vei til Kristiansand Sentrum og andre attraksjoner i området også.

Fasiliteter

Det er også en stor lekeplass, hoppepute og minigolf på området. Kiosk og gatekjøkken har vi også. Stor båthavn finner du også her. Vi har også et sanitæranlegg med god kapasitet på vaskemaskiner og tørketromler.

Priser høysesong:

Telt: 200,-

Telt + bil: 200,-

Vogn og bobil under 6m: 300,-

Vogn 6-12m og bobil 6-9m: 350,-

Bobil over 9m: 400,-

Strøm: 70,-

Per person: 60,-

Rimeligere priser gjelder utenfor høysesongen.

INGEN FORHÅNDSBESTILLING AV CAMPINGPLASS.