Campingplass

Vi har ca. 150 oppstillingsplasser for telt, campingvogner og bobiler med strøm. Vi har ca. 50 plasser for korttidscamping. NB! Dessverre ingen forhåndsbestilling av dagsplasser.
Campingplass

Campingplass Kristiansand

Ser du etter en campingplass i Kristiansand? På Åros Feriesenter har vi ca. 150 oppstillingsplasser for telt, campingvogner og bobiler med strøm, hvor flesteparten er faste sesongvogner. Vi tar også imot korttids «drop in» gjester, men plassene som da tilbys er provisoriske og av svært varierende standard. Det lønner seg å komme tidlig på formiddagen, da det ofte blir fullt på de provisoriske plassene. Det er også mulig å ringe oss på tlf. 38166411 når dere er på vei, for å høre om ledig kapasitet. Det er kun ca. 20 min med bil til Kristiansand Dyrepark fra oss. Kort vei til Kristiansand Sentrum og andre attraksjoner i området også.

Fasiliteter

Vi har en stor lekeplass, hoppepute, minigolf og et stort saltsvannsbasseng på området. Kiosk og gatekjøkken har vi også, hvor hele familien kan nyte en enkel middag eller kjøpe is i solen. Besøk også vår Strandbar med enkel servering og alle rettigheter.

Kommer du via sjøveien? Vi har en stor båthavn med strøm og vann. Vi har også et sanitæranlegg med god kapasitet på vaskemaskiner og tørketromler.

Priser høysesong:

Telt: 200,-

Telt + bil: 200,-

Vogn og bobil under 6m: 300,-

Vogn 6-12m og bobil 6-9m: 350,-

Bobil over 9m: 400,-

Strøm: 70,-

Per person: 60,-

Våre campinggjester får halv pris på billetter til bassenget - kun 50,- for en dagsbillett!

Rimeligere priser gjelder utenfor høysesongen.

INGEN FORHÅNDSBESTILLING AV CAMPINGPLASS.