Ser du etter overnatting ved Kristiansand? Vi har flere forskjellige typer hytter og leiligheter til leie. Motellhytter campinghytter, tømmerhytter og to forskjellige størrelse på leiligheter. Vi har også en stor campingplass og en gjestehavn for båter.

Overnatting ved Kristiansand - hytter
3-4 roms:36
2-roms:29
Seng-symbol4-8

Hytter

Vi kan tilby 36 stk. 3 og 4-roms motellhytter, samt 29 stk. 2-roms campinghytter. Samtlige hytter har minikjøkken, dusj/wc, kabel TV,
terrasse med utemøbler og er fullt utstyrt for 4 – 8 personer. Uteplass utenfor hyttene.

Overnatting ved Kristiansand - leiligheter
3 roms:15
 Seng-symbol 4-8

Leiligheter

Vi kan tilby 15 stk. 3-roms leiligheter 40 – 60 m2 + romslig veranda, med
dusj/wc, kabel TV og telefon, komplett utstyrt for 4 – 8 personer. Samtlige
leiligheter er også utstyrt med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Overnatting ved Kristiansand - campingplass
Vogn-symbol200
Dusj-symbolJa
lekeplass-symbolJa

Campingplass

Vi har ca.150 oppstillingsplasser for telt / campingvogner / bobiler med strøm, hvorav ca. 50 plasser for korttidscamping. Stor lekeplass, hoppepute og minigolf. Stor båthavn. Sanitæranlegg med god kapasitet på vaskemaskiner og tørketromler.

Overnatting ved Kristiansand - gjestehavn

Gjestehavn

Vår gjestehavn har rikelig med strømuttak/vannposter. God plass for store og små båter. Basseng, sandstrand, minigolf, lekeplass, strandbar, butikk, vaskemaskiner m.m på området.

Overnatting ved Kristiansand

Kristiansand er Norges sommerby nummer en. Åros Feriesenter ligger idyllisk til i skjærgården rett utenfor Kristiansand. Vi har alle fasiliteter som kreves for en lang og fin ferie, blant annet oppvarmet basseng og lang sandstrand. I tillegg er vi en ypperlig plass for overnatting i nærheten av alt annet som er å oppleve i Kristiansand.

Kristiansand sentrum, også kalt Kvadraturen, er virkelig verdt et besøk i løpet av sommeren. Denne delen av byen fremstår mest som en idyllisk storby, med småbysjarm.

Det syder av liv i Kvadraturen hele sommeren, med gratiskonserter, aktiviteter og herlige spiseplasser. Vi anbefaler alle å oppleve sommerbyen Kristiansand, i hvert fall en gang i livet.

Torvet er en god plass å begynne. Her vrimler det av spennende spisesteder og matvogner som gir deg det meste av kulinariske opplevelser. Det finnes også fontener som barna kan leke i, samt et koselig kjøpesenter som ligger gjemt bak de gamle fasadene. Shoppingmuligheter er det for øvrig flust av i Kvadraturen.

Kristiansand = Dyreparken

Veldig mange som reiser til Kristiansand på sommeren skal besøke Dyreparken. Åros feriesenter ligger en snau halvtimes kjøretur unna.

I Dyreparken finner du rett rundt 140 ulike dyrearter, alt fra insekter og slanger, til løver og tigre. Sjimpansen Julius og familien hans er nesten for kjendiser å regne.

Noen av dyrene kan du komme så nær at de kan klappes, for eksempel i «Afrika» eller på «Kutoppen». Løver og tigre er det best å betrakte på litt avstand, slik at du kommer hjem igjen i en hel bit. Da er det bedre å overvære matingen av dyrene hvor en dyrepasser forteller om de forskjellige artene. Slik kommer du tett innpå dyr som du normalt ikke får se. Helt trygt, selvfølgelig.

Dyreparken har også en fritidsdel med aktiviteter og underholdning hvor du møter alle dine helter som Kaptein Sabeltann, Klatremus, Mikkel Rev, røverne og tante Sofie. Du kan kjøre trikken i Kardemomme by, oppleve gate-teater, skute-teater og til og med tog-teater.

Jungel Bobs egen bob-bane, Tømmerrena Nilen og flere klatreparker passer for de som er glade i litt fart og spenning. Disse aktivitetene ligger spredd rundt i parken slik at man kan besøke dem litt etter hvert.

Fart og spenning får du også i Badelandet i Dyreparken. Dette er et eget vannland som ligger i forbindelse med parken.

Badelandet har hinderløype, elv med motstrøm, et digert barnebasseng, sandstrand, bølgebasseng og en rekke ville rutsjebaner. Badelandet ligger på en egen øy, og piratskipene passerer rett forbi. Er du heldig får du kanskje se et vaskeekte sjøslag?

Overnatting ved Kristiansand

Uansett hva du har planlagt på Sørlandet i sommer, bor du behagelig hos oss. Feriesenteret har så mye å by på at du gjerne kan ta hele ferien hos oss om du vil. Dersom du også ønsker å oppleve andre ting, ligger vi midt i smørøyet for det meste som skjer på Sørlandet.

Velkommen til Åros Feriesenter – overnatting i Kristiansand.