Tilbud for grupper, skoler, korps etc

Grupper, korps, skoler - vi spesialsyr gruppereiser på Åros FeriesenterÅros Feriesenter, ved Kristiansand, er et familiedrevet feriesenter med god standard. Det er en unik beliggenhet direkte ved en flott sandstrand. Vi har et stort (25 x 12,5m), oppvarmet (26 grader) saltvannsbasseng til fri benyttelse. Vi kan tilby grupper overnatting i våre motellhytter, tømmerhytter eller campinghytter. De er av god standard med dusj/wc, kabel TV og fullt utstyrt kjøkken.

Motellhyttene har to soverom med henholdsvis fire og to sengeplasser + vinkelsofa i stuen med mulighet for to ekstra sengeplasser. Tømmerhyttene har ett soverom + hems, mens campinghyttene har ett soverom med fire køyesenger. Det er dyner og puter samt kjøkkenutstyr til henholdsvis fire og seks personer, men dere må selv ta med laken, dynetrekk, putevar og håndklær. Dette kan eventuelt leies på stedet.

Prisen er fra kr 1050,- pr. døgn for motell- og tømmerhyttene, fra kr 800 pr. døgn for campinghyttene. Denne prisen inkluderer fri benyttelse av vårt store oppvarmede svømmebasseng, en kveld med diskotek i vår strandrestaurant og begrenset bruk av båter og minigolf anlegg. Disse prisene gjelder utenom høysesongen.

Vi har mulighet for kanoturer, sykkelturer, fisketurer, båttur til Ny-Hellesund Kystfort, kort vei til Kristiansand Dyre og Fritidspark, flotte turløyper, strandvolleyball og fotball muligheter samt svært gode forhold for fiske-, bade- og båtaktiviteter.

Kiosk, gatekjøkken og dagligvareforretning på plassen, samt mulighet for felles bespisning/undervisning i våre kurs og konferanselokaler.

Vi kan arrangere klatrekurs, orientering, fiske – padle – sykkelturer, elgsafari, rafting m.m. mot pristillegg. Bestilling av transport, billetter o.l. tar vi oss gjerne av.

Vi ønsker Dere velkommen til noen hyggelige dager på Åros Feriesenter, og ber dere, på grunn av stor pågang, om å være tidlig ute med eventuelle bestillinger.

HUSK AT BÅDE VI OG KRISTIANSAND DYRE OG FRITIDSPARK HAR ÅPENT HELE ÅRET!

VÅRT STORE OPPVARMEDE SALTVANNSBASSENG (26gr) ER ÅPENT MAI – SEPTEMBER, OG ER INKLUDERT I LEIEPRISENE

Velkommen til et hyggelig opphold for din gruppe.