Kontakt

Åros Feriesenter AS
Årossanden 9 - 4640 Søgne
Bankgiro: 3060.24.15038
Foretaksnr:NO912643093 mva
www.aaros.no
E-post: aaros@aaros.no

BOOKING

Overnatting

Hytter   Leiligheter   Campingplass   Hotel Apartments


Hytter

Vi kan tilby 36 stk. 3 og 4-roms motellhytter, samt 29 stk. 2-roms campinghytter. Samtlige hytter har minikjøkken, dusj/wc, kabel TV, terrasse med utemøbler og er fullt utstyrt for 4 - 8 personer. Motellhyttene har også telefon.

Motellhytte A
Denne hytten har stue med vinkelsofa, bad og 2 soverom; et med dobbeltseng og et med 4 køyesenger. Ca. 40 m2, og er for maks 6-8 personer.

Hytte A  Hytte A

Hytte A  Hytte A

  

Hytte A  Tegning hytte A

Hytte A  

 

Motellhytte B
Denne hytten har 2 små stuer, bad og 2 soverom; et med dobbeltseng, og et med 4 køyesenger. I tillegg har den ene stuen dobbel sovesofa, og den andre vinkelsofa. Ca. 50 m2, og er for maks 8 personer.
Campinghytte C
Disse hyttene er små, enkle hytter, og inneholder stue med minikjøkken, kabel TV og vinkelsofa, eget bad med dusj/wc og et soverom med 4 køyesenger. Ca. 20 m2, og er for maks 4 personer.

Hytte C  Hytte C

Hytte C  Hytte C  

Hytte CTegning hytte C

Tømmerhytte D
Disse har stue, bad og et soverom m/ dobbeltseng og overkøye + hems med 3 soveplasser. Disse hyttene er lokalisert i fremste rekke, direkte på stranden.

Hytte D  Hytte D

Hytte D  Hytte D

Hytte D  Hytte D

Hytte D

 


Leiligheter

Vi kan tilby 15 stk. 3-roms leiligheter 40 - 60 m2 + romslig veranda, med dusj/wc, kabel TV og telefon, komplett utstyrt for 6 - 8 personer. Samtlige leiligheter er også utstyrt med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn

Leilighet A
Disse leilighetene har stue med spiseplass, kjøkkenkrok og dobbel sovesofa/salong. Et soverom med to køyesenger, og et soverom/alkove med dobbeltseng. Ca. 40 m2, og er for maks 6 personer.

Leilighet  Motell kjøkken

Leilighet  Motell kjøkken

Leilighet  Motell kjøkken

Leilighet  Motell kjøkken

Leilighet B
Disse har romslig stue med spiseplass, kjøkkenkrok og dobbel sovesofa/salong. Et soverom med dobbeltseng + 2 køyesenger, og et soverom/alkove med dobbeltseng. Disse leilighetene har i tillegg egen vaskemaskin og tørketrommel. Ca. 60 m2, maks 8 personer.

Leilighet  Motell kjøkken

Leilighet  Motell kjøkken

Leilighet  Motell kjøkken

Leilighet  Motell kjøkken


Campingplass

Vi har ca.200 oppstillingsplasser for telt / campingvogner / bobiler med strøm. Stor lekeplass, hoppepute og minigolf. Stor båthavn. Sanitæranlegg med god kapasitet på vaskemaskiner og tørketromler. Pris kr. 150,- + 50,-/pr.pers/natt + 50,- for strøm. INGEN FORHÅNDSBESTILLING AV CAMPINGPLASS.

Til toppen

Design: IDEO Design as